Badhuset!

Igår efter jobbet blev det badhuset. Ett underbart stt att sluta kvällen på. William var så trött så han höll på att somna stående i duschen efteråt.
Imorgon blir det Söderköping. Där ska lillebror visa upp sina simkunskaper sen ska vi gå på glassrestaurang. Bilder på våra glasar därifrån kommer att komma:)
Vad ska man mer hitta på ihelgen då? F jobbar natt så han kommer att sova på dagarna.
Hoppas på att J kommer hem så att barnen kan leka en sväng.

Måndag!

Första dagen på veckan brukar alltid vara seg men min har flygit iväg. Efter jobbet möttes jag och J utanför barnens dagis. Vi tog sällskap till Samuels dagis (som är stängt nu) för utelek. Barnen har det väldigt roligt tillsammans. Skönt sätt att få eftermiddagen att gå också.
Jag och Fredrik har hyrt Marley och jag. Näsdukarna behövdes till den filmen.

Lite bilder från idag:







Lekparken!

Igår tog jag mig en sväng till lekparken med barnen. Vi hade det jättemysigt och det blev en hel del bilder. Låter bilderna tala för dagen.











På kvällen var jag på Drive-in bingo. Ingen tur där tyvärr:(


Svininfulensan! Jag är smittad

Nu har jag haft en filmkväll med svägerskan. Efter filmen så kom vi in på svininfulensan. Jag som lyckts att skjuta det där lite åt sidan blev helt hispig efter en kväll med S. Hon påstår att kunskap får rädslan att försvinna men hon visar inga tecken på att släppa den rädslan hon har. Visa mig massa statestik över smittade här i Västmanland och vilka som ska få vaccin först mm. Min älskling har tur som får det av jobbet. Det är värre för mig. Nog om det.
Igår hade vi en väldigt mysig dag ute i lekparken med Bästa grannarna. Amelia och Samuel leker så otroligt bra tillsammans. Har jättekul och ville inte alls gå in när det regnade. Nästa gång tar vi med oss paraply till oss J.
Nu blir det en patiensduell på msn med svägis

Helgen flög förbi

I lördags var jag och svägis på Yoga När jag kom hem var min familj i lekparken så vi stannde där ett tag. Efter maten åkte jag och barnen hem till mamma och fikade. Barnen sprang av sig i trädgården innan det var dags för badhuset mer Faster. Oj, barnen blev helt överlyckliga. Dom har tjatat i flera dagar om att åka dit.
öndagen spenderade vi hemma hos min mormor och morfar och när F slutade jobbet på eftermiddagen så åkte vi till Parken Zoo för att kika på Astrid Lindgrens kavalkaden. Amelia sjung med i alla låtar och William stod och dansade. Vi hann med en sväng i djurparken också. Apan hade fått en liten bebis som hade en lite kalufs på huvudet. Så söt skulle jag vilja skriva men NEJ!
Idag åkte jag och barnen ner till hamnen och tittade på alla stora båtar och kranarna som dom lastar på med.
Ne, nu ska jag umgås med svägis som jag bjudit hit eftersom F jobbar natt.

Just det, imorgon har jag, svägis och A namnsdag.


Yoga!

Vaknade inatt och såg att A låg bredvid mig. Var väldigt längesen så det var jättemysigt att hon kom in i natt:)
Igår kom vår nya säsong av Criminal Minds. Älskar verkligen den serien.  Kanske mest för att jag och Dr Reid tänker så lika?
Nej, nu måste jag skynda mig för snart blir det Yoga på Nautilus sen hem och mysa med familjen.


Harry potter och halvblodsprinsen

Idag efter jobbet blev det bio för mig och F. Harry potter och halvblodsprinsen. Vi la till 20kr/biljett för guldstolarna på SF. Riktigt skönt med massa benutrymme. Barnen fick tillbringa sin eftermiddag med Tatter. När vi kom hem var det läggdags, tråkigt när det går en hel dag utan att ha hunnit umgås med sina guldklimpar.
Förkolefröknarna har inte smörjt in mina barn så nu har dom fått färg på både armar och hals. Vi som är så noga med det här hemma.
Helgen blir lugn. F jobbar men slutar tidigt på söndag. Då bär det av till parken zoo för att se Astrid Lindgrens kavalkad. Måste hinna med ett stopp till tigern också. Amelia har tjatat om den ett tag nu.
Det roliga är att vi har pratat med våra grannar om att åka dit tillsammans en mitten av maj. Alltid är det något sm kommer ivägen för oss. Hoppas på att hinna med ett stopp dit innan sommaren är över. A skulle nog tycka att det var jättekul att springa runt med S där. De är så söta tillsammans.


Imorgon!

Ska jag hitta en design till min blogg som jag är nöjd med:)

Matlagning!

Nu lagas det mat här hemma. Barnen leker livligt i deras rum. F jobbar tidigt kvällspass så han är hemma radn vid 20 idag. Skönt, då hinner vi dra några Criminal minds avsnitt. En ny box beställd också. Kommer imorgon!

Gårdagen!

Igår flöt dagen på bra här hemma. Hämtade barnen vid 15 på dagis. William lite hade ramlat och slagit ett hål i bakhuvudet. Personalen hade då försökt att plåstart om honom och sen insett att det inte går att sätta plåster över allt hår, Nehe!. Jag hade iaf handlat med mig lite frukt så vi stannade och lekte i lekparken på vägen hem. Åte lite frukt och drack sempers frukt och bär. Vi hade så mysigt så vi glömde av tiden. Kom in och upptäckte att kl redan hade hunnit blivit 17 . Hade ingen aning om vad vi skulle äta till middag så det fick bli pasta, tonfisk och massa grönsaker. Barnen gillade det. Efter maten blev det bad sen sängen. Yes, jag lyckades också somna strax innan halv 7. Vaknade igen vid 22 och var pigg. Som tur va kom F hem och drog några CM avsnitt med mig. Somnade runt kl1 sen. Ville bara dra täcket över huvudet imorse när klockan ringde.


Översvämning!

Jag börjar bli helt slut nu. Dagarna fylls med saker som ska göras. Idag efter jobbet åkte jag hem till mormor och morfar och hjälpte dom att rensa i deras översvämmade källare. Mycket som ska göras men nu börjar vi se botten i förrådet. Mormors grannar hade det inte trevligt när dom kom ut i garaget morgonen efter regnovädret och upptäckte att dom hade en halvmeter vatten i sin bil.
Imorgon blir det jobb igen. F jobbar kväll så jag och barnen får ta oss ut till sandlådan på eftermiddagen om det är uppehåll.

Första dagen

Ja, snart är första dagen på den här veckan avklarad. Allt flyter på som vanligt här hemma. Barnen var lite småtrött hela dagen igår efter vår road trip till Norrköping. Busfabriken är ett 6000 kvm stort paradis medan busborgen är 1600kvm litet. Vi har varit där två gånger nu och knappt hunnit igenom hälften. Om några veckor får vi ta den andra sidan i lokalen. Roligaste där inne är nog pulkaåkningen. Tycker det ser så otroligt sött ut när barnen kommer farandes på rullbandet i pulkorna. Nej, det blir nog inte så mycket mer  bloggande ikväll för  F ville dra några fler avsnitt av Criminal minds. Älskar den serien.


Mitt lilla basketproffs får avsluta kvällen.

Städdag!

Nu ska det städas här hemma. F hade storstädning i fredags med efter att barnen kommit hem från dagis trötta så ser det ut som ett bombnedslag. Men nu ska det bli fint igen så man kan slappna av hemma.
I torsadgs hade jag så ont i huvudet när jag kom hem från jobbet och barnen var inte på sitt bästa humör så min mamma kom hit och lekte med dom så jag och F kunde gå på bio igen. Såg baksmällan. Var rolig men ingen kanon film. Lyckats handlat på mig lite dagiskläder till barnen i veckan också. Helt stolt efter att jag och Svägis tagit en sväng in på Lindex. För 700 kr fick jag 6 par byxor och 6 tröjor till barnen:) I fredags blev det en sväng ner på stan också. Handlade upp strumpor och nya gummistövlar till barnen från pop. Amelia fick egna pengar att handla för så det blev halsband och armband från H&M till henne.
Igår efter jobbet blev det en tripp till Norrköping och busfabriken. Mer om det senare för nu måste jag hinna städa innan lunchen.


Hemmadag!

Har varit hemma från jobbet idag. Hade väldigt tungt att andas igår kväll så det fick bli ett till läkarbesök. Idag gjorde dom lite fler tester. Jag fick göra ett blåstest i någon form av tub. Vet inte hur det gick men han såg inte allt för orolig ut iaf. Sen fick jag gå in på ett annat rum och sitta med en slags inhalator som var kopplad till en gastub. I den fanns det medicin som gjorde susen för mina luftrör. Sen blev det sticktest och om några dagar kommer proverna på det. Förmodligen är det astma som spökar så nu har jag fått mig en starkare inhalator som jag ska ta morgon och kväll och forstätta med mina andra mediciner som vanligt. Oj, jag som alltid varit frisk så blir det såhär vid 24-års ålder. Känns inget bra och hoppas på att få den behandligen jag behöver snart. Imorgon siktar jag iaf på att vara tillbaka på jobbet.

Allt flyter på!

Power meet är över sedan några dagar tillbaka. Jag som aldrig riktigt har gillat det där tyckte att det var ganska mysigt att och titta när man snabbt kunde ta sig in igen. På lördagen kom F förbi med sina barn så Amelia och Emanuel sprang hela vägen här utanför och höll varandra i handen. Såg så himla sött ut.
PÅ söndagen när A vaknade så det första hon sa då var: Ut och titta bilarna mamma:) Sen dess har hon tjatat om det.
F har börjat jobba igen och det känns nu. Han jobbade förmiddag igår, kom hem och sov för att jobba natt sen. Nu så ska han snart gå till jobbet igen. Sista natten nu sen är han ledig tills på lördag. Hoppas på att vi kan ta busborgen i veckan med grannarna.

Själv så har det varit väldigt tungt på jobbet i veckan. Min inhalator hjälper knappt något och allergimedicinerna hjälper lnappt dom heller. Måste nog ta mig till läkaren igen. Nu går jag och suckar efter luft hela tiden. VAr ett tag sen jag tog ett riktigt skönt djupt andetag.

Vilken tur jag har som har min svägerska som sover här och hjälper till med barnen när F jobbar!


Power meet!

Nu har alla bilarna kommit till V-ås. Står utanför och sprutar massa avgaser, så mycket så att när vi tog en liten sväng här ute så luktade min tröja massa avgaser när vi kom in igen. Visst det är säkert jättekul för raggarna att ha årets höjdarträff här men inte lika kul när mina barn ligger och försöker sova och det kommer illaluktande raggare förbi här och hänger på tutan. Nej, ist för att sitta och klaga nästa år så får vi ta in på hotell så kan dom härja bäst dom vill.
Kan tycka att det är lite kul att titta på bilarna när de inte kommer för nära så i torsdags tog vi en sväng med bästa grannarna ner till Löga och kikade.
Igår var det jobb en blev det läkaren för mig. Är allergisk mot någon blomma så nu har jag fått mediciner och en Turbuhaler som jag ska andas in i. Hoppas på att kunna få lite mer luft nu för den här veckan har varit helt hemsk.
Sen ringde F upp mig. Han hade skaffat barnvakt så att han och jag kunde ta en biokväll. Väldigt mysigt eftersom vi sällan gör något han och jag.
När vi kom hem hade superfaster varit ute och tittat på raggarna med barnen. Barnen var helt klibbiga så vi bestämde oss för att ta en promenad runt och titta på alla bilar. Blev en sen kväll för barnen, somnade kl 21. Eftersom barnen somnade så sent så hoppades jag på sovmorgon men icke. Världens vackraste A väckte min kl 7.30 och berättade att pappa gått till jobbet. Nu är det full rulle på barnens rum i väntat på Faster. Vi ska till Ängeslberg idag.

Just det, Hammarbys förskolor slutar aldrig att förvåna mig. F har skrivit ett långt inlägg på hans blogg om det

RSS 2.0