Bloggandet försvinner i värmen!

Här hemma njuter vi av värmen så det finns inte mycket tid över till att sitta hemma och skriva här.
Iaf ska jag berätta lite kort vad som händer i vårt liv nu.
Vi har tackat nej till två lägenheter till på Skallberget, inga som passar oss. Hoppas på att den perfekta snart ska dyka upp.
I torsdags lånade svägis med sig W till Vallby f-museum så vi passade på att åka ner på stan med A och shoppa massa kläder och leksaker till barnen. PÅ fredagen jobbade F så när jag kom hem från jobbet så åkte jag med mamma och barnen till björnön och badade.
Lördagen blev det Ängelsberg igen och massa badande där. Svägis hade köpt med sig massa gott till picknick som gjorde att vi orkade stå ut i värmen lite längre. Igår var jag med barnen hos mormor och morfar och efter det blev det fotboll.
Imorgon börjar mina små på dagis igen för F ska tillbaka till jobbet igen på heltid. Han var där med dom idag och mjukstartade. Efter jobb och dagis så åkte vi till Björnön. När vi kom hem så åt vi en dundergod middag och efter det blev det bad på iuteplatsen. Vilken tur mina barn har va?:)

Nu blir det mys med sambo!

Blöta dagar!

Igår packade vi in barnen och faster i bilen och åkte och badade på Björnön. Var väldigt mysigt så vi ville ha en repris på det idag. Efter jobbet så packade vi ner en matsäck och åkte med badankorna i högsta hugg till Ängelsberg. Vi har badat massvis där uppe. Mina axlar har blivit helt brända så imorgon får jag nog smörja in mig. Förutom mina brända axlar å var det väldigt mysigt. F var nog i vattnet längst, ca 2 tim. Men jag kom på en god tredje plats. Efter badet gick vi hem till svärmor och grillade och när kl var sovdags för barnen åkte vi hem. Sov gott så det var bara att lyfta in dom i sängen.

Svägis stannade kvar ett tag på kvällen och spelade Buzz. Jag vann den första omgången och Fredrik den andra. Stackars J, hon vinner då aldrig. Men som tröstpris så ska hon låna W till  Vallby useum så vi ska ta en sväng med A ner till Cityfestivalen? Heter den så nu, byter namn varje år känns det som.

Buzz-mästare!

Jag får väl säga att jag blev kvällens buzz-mästare. Vann flest gånger.
Idag har vi varit halft barnlediga. A är hemma hos sin farmor. Imorgon åker vi upp och hämtar henne. Saknar min lilltjej.
Haft en väldigt trevlig dag annars. Ätit gott och vunnit massa Buzz-omgångar. Nu är det läggdags för mig.


Rensat!

Nu har jag rensat i  min blogg. Mina förlossningsberättelser kom fram så jag skummade igenom dom nyss. Tänk vad tiden går fort med barn. Amelia blev 3 för bara några månader sen och i november blir William redan 2 år. Dom har blivit jättetajta nu när F har varit föräldraledig med dom. Det är så kul att se hur mycket dom älskar varandra.
Idag har vi haft fullt upp här hemma. Gick lite tidigare från jobbet så jag kunde följa med till logopeden. Blev inte så mycket klokare efter det men vi ska tillbaka dit i september igen. Efter logopeden åkte vi till vår gamla BM, kul att komma dit efter 1 ½ år och se att våra barn hänger i en ram där. SÅ klart, med så söta barn som mina så måste dom hänga där alla kan se dom så föräldrarna som kommer dit har något att se fram emot.
Imorgon åker A till sin farmor i Ängelsberg och vi ska titta på en lägenhet vid lunch. Hoppas vi gillar den. Den ligger inte på skallberget men det är ett okej cykelavstånd till dagiset iaf. Vi ska försöka sälja vår cykelkärra nu och köpa en som vi kan göra om till vagn ist. Skönt att ha om vi bara ska ta en tur ner på stan eller så.
Snart kommer min mamma och ska lämna av vår vagn som stått där ett tag.

Busfabriken!

Igår blev det Norrköping för att byta bil med min pappa. Nu kör vi en helt annan bil här hemma. Sitter gudomligt skönt i den. Vid 17 var vi klara där och pappsen åkte hem till Oskarshamn igen och vi tog oss till Busfabriken. Busborgen är ingeting mot den. Måste vara 4 ggr större än busborgen, högt i tak, enorma rutschekanor (stavning?), studsmattor, och massvis med bollar. Bästa av allt var nog pulkaåkningen. Barnen kunde inte slita sig. För mig och F blev det basket.
Dit åker vi flera gånger, helt klart!

Lite bilder från igår!

  

  


RSS 2.0