Vattkoppor!

Imorse när jag lämnade Amelia sa Nilla att A:s bästa dagiskompis fått vattkoppor och att A troligen kommer att få det eftersom dem leker så mycket. Jag har ju alltid vela ha de så tidigt som möjligt på barnen och när v kom hem från dagis idag upptäckte vi flera blåsor på A. Hon har på magen, halsen och en liten på kinden. Hoppas att det kommer vara en lindrig sväng för henne och att W kan få det lika lindrigt när han får sina. Jag hade bara tre stycken medan Fredrik hade hela kroppen full.
Barnen skulle sova hos mamma ihelgen eftersom båda jag och F jobbar men han får nog ta ut VAB nu när Skrållan fått koppor.
Hoppas på att kunna komma iväg på bio på lördag iaf.


Sommar med Göran!

Hade en jättemysig helg med familjen. Vi har bara varit och utan en massa måsten*underbart*. På lördagen så var vi ut i pulkabacken med Jenny och Sammis. Var riktigt mysigt och barnen lekte på bra tillsammans som vanligt. På söndagen tog vi en "långpromenad" (kändes väldigt lång eftersom barnen gick själva) och packade lite. Kan stolt säga att jag inte använde bilen på hela helgen:)
På måndagen var Johanna över och tittade på film, Sommar med Göran. En riktigt mysfilm, synd bara att jag ville bli av med henne! Fredrik åkte iväg på konferens och kom hem dagen efter, skönt att ha honom hemma.
Idag blev det massa lek i snön med Amelia och F och W åkte till badhuset. Amelia var så trött vid 18-tiden att hon hämtade sin kudde och slocknade i soffan.
Nu blir det soffhäng tills Fredrik slutar jobbet!


1 år

Tiden går fort men det känns som en vecka sedan:(


Eftersom säsong 7 av 24 är avklarad så har jag börjat se på Alias. Fastnade inte riktigt i första avsnittet men ska ge det några chanser.

Imorgon är det äntligen fredag. Ska bli så skönt med helg. Behöver vila upp mig nu känner jag. På söndag är det en försenad julgransplundring som vi ska gå på, skoj.


Hungrig!

Tack för det!


IKEA!

Har varit på IKEA idag och handlat lite smått. Sen åkte vi och väntade på att sambon skulle vakna, synd bara att den som sällskapade ville bli av med oss.

Amelia är helt såld på pulkaåkning. Idag var hon ute med dagis i 2 timmar. Hon har blivit så stor min tjej:) Snart 4 år.
William är inte lika road men det funkar. Lillskrutten. Han har börjat prata massvis nu.

ALIAS!

Alias blev den nya serien i vår hylla. Älskar serier, mycket skönare att dra några avsnitt än att sätta på en film på kvällen.
Vi har många serier vi är uppe i just nu men de som finns hemma är:

Vänner
Fraiser
DHW
Greys anatomy
Two and a half men
scrubs
Criminal minds
Förhäxad
ghost whisperer
24
Sex and the city (skolådan)
En säsong Alias
En säsong seinfeldt

Har säkert glömt någon nu:)


Idag har vi hunnit med att rensa lite här hemma också. Kastat granen på tippen, skönt att ha iväg den. Börjar dra ihop sig för flytt nu. Tur att jag jobbar då så jag har Rydellslastbilen:) Bara soppan mellan lägenheterna och eftersom den är så stor så behövs det bara åka en gång. Nice!


Kommentarer!

Tycker att mina läsare är dåliga på att kommentera!

Igår var jag, sambon och Svägis på bio. Vi såg har du hört ryktet om Morgans? Den var rolig men inte bra. Gillade inte själva handlingen. Men det var myigt att gå på bio med er.

Idag har jag jobbat och ska göra det imorgon också sen jobbar jag inte helg igen fören i slutet av januari, *skönt*. Får köra stenhårt i veckorna ist. Har lyckats tagi ledigt några dagar vid flytten så jag och älsklingen kan dona och ha oss hemma medan barnen är på dagis.
Nu ska vi se 24-filmen. Hoppas på att säsong 7 dyker upp i början av veckan.

Förslag på ny serie önskas!

Halvdag!

Jag är helt slut. Skulle verkligen behöva vara ledig lite mer. Jobbar vardagar och jobbar på helgerna, finns ingen tid att vara ledig. Men tack och lov så börjar det glesa ut sig lite nu efter de röda dagarna så jag kommer "bara" att jobba två helger i månaden utöver vardagarna.
Idag hade jag iaf halvdag och packning stod på schemat när jag kom hem. Började lite smått i klädkammaren men det var så mycet saker överallt så lusten rann ur mig på en gång. 11 kartonger står staplade i vardagsrummet, en bra början. Jag önskade att jag kunde ta åt mig all ära men tyvärr, det är min älskade sambo som legat i och packat ner allt i köket. Fast några kartonger har jag gjort:)

Jag vill så mycket och vill ha allt på en gång. Nu är mitt nästa projekt nya möbler till flytten. Fredrik är väl inte riktigt med på det eftersom det kommer jag med vid varje flytt. Flyttar man 1 gång om året så kan jag nästan förstå tanken med att inte köpa nya möbler varje gång:) Men nu är det så att de gamla inte passar in i den nya så vi behöver NYTT!

Nej, packa en timma innan sambon ska hämtas på jobbet!

2010

Första inlägget i år.
Hade skrivit ett långt om 2009 men valde att inte publicera det, var kanske inte världens bästa år och jag vill heslt glömma det men kommer alltid att finnas där. En av de viktigaste som funnits för mig gick bort, älskade morfar<3
Men måste säga att det har varit mycket bra 2009 ockå så inte ett helt dåligt år.
Året slutade iaf helt fantasktiskt. William hade feber(inte lika fantastiskt) så det blev en lugn hemma/myskväll. Jag och Amelia tog en sväng till mamma innan med mormor och där bjöds det på god nyårsmiddag. Efter det tog jag och Amelia en promenad runt huset och tittade på raketer sen somnade barnen vid 20. Senare fick jag en mejladress till en vän som har varit en stro del av min barndom men som flyttade till USA för 6 år sedan. Saknar henne och hennes familj jättemycket. Så nu blir det till att planera en resa till LA och hälsa på.

2010:

2010 kommer att bli mitt och min familjs år. Det känner jag på mig eftersom det redan börjat så bra. Allt börjar sakta fallapå plats.
Vi började den första dagen på det nya året med att ha barnvakt. Vi skulle jobba dagen efter så mamma var barnvakt och ville inte åka hit tidigt på morgonen så barnen sov där. Vi passade på att gå och se Avatar på bio. Jag brukar inte tycka om sådana filmer men tyckte den var bra. Sen på kvällen blev det några avsnitt 24.
I måndags köpte vi säsong 6 och är redan inne på skiva 4. Inte konstigt att jag är trött på jobbet när vi sitter uppe och tittar på TV:)

Idag jobbar min älskling. Ska försöka få tag på min mamma så hon kan ta barnen några timmar. Jag och Svägis tänkte gå och se Luftslottet som sprängdes.

Annars så flyttar vi snart till PB. Härligt att få diskmaskin och allt annat igen. Problemet är bara att jag och Fredrik jobbar så mycket så vi hinner inte flytta en helg. Vi har tagit ledigt en måndag att flytta på och det är tur att min mamma och Svägis kan hjälpa oss då. Tack mamma för att du "slösar" en semetserdag:)

Barnen sover och jag är förkyld. Har lock i öronen så jag knappt kan sova på nätterna. Hoppas på att bli bättre snart.

RSS 2.0