En lång vecka!

Veckan började med att jag och barnen vaccinerade oss. William åkte på feber och fick en läskig slemhosta. Inte nog med det så jobbade Fredrik natt de dagarna så jag fick ta hand om min lilla sjukling själv vilket inte var så kul då han fick svårt att andas. Nästa gång får jag ringa mamma så hon får komma och hålla mig sällskap:)
Haft en del att göra idag på jobbet, blommorna lever iaf:) Kommer bara ha en ledig dag fram till julafton och då ska jag passa på att mysa galet mycket med min familj. Efter jul ska jag vila upp mig och ladda inför flytten.

Nu blir det film med älsklingen!


Vaccinera sig?

Fredrik har redan vaccinerat sig på jobbet, William är för liten så det är bara jag och Amelia kvar i familjen. Hade tänkt att hon och jag skulle åka idag efter dagis men nu känner jag mig lite krasslig ihalsen, inbillar jag mig? Tror det. Är så otroligt rädd för sprutor men det är väl lika bra att ha det där avklarat.
Ihelgen packar vi in oss i bilen och åker ner till min pappa i Oskarshamn. Blir en lång bilresa men barnen har sina bärbara DVD-spelare så det blir väl Pippi, Ronja, Emil och Rasmus som får följa med som underhållning:) På lördagen är det tänkt att vi ska ta oss ytterligare lite längre ner i Sverige. Vi tänkte passa på att häsla på Fredriks vänner och deras lilla bebis i Ronneby

Nu ska jag nog vila ett tag. Imorgon blir det jobb igen, skönt att äntligen vara frisk:)


Full fart!

Idag har det varit full fart på barnen här hemma. Det är himla mysigt att se hur mycket barnen älskar varandra, när dem mitt i leken stannar upp för att spontankramas. Sådana tillfällen önskar jag att det fastnade på film. 
Det är en sådan obeskrivlig känsla att vara förälder, att för första gången få hålla sitt barn och känna kärleken som alltid kommer finnas där. Det är en sak som är säker, jag kommer aldrig att sluta älska de två underbara barnen.
Jag har skaffat mig ett extra jobb som jag hoppas kommer leda till heltid sen. Jag ska få gröna fingrar och jobba på Rydells blommor. Verkar vara ett helt underbart ställe.
Ihelgen kommer mina kusiner hit igen, vi ska fixa det sista på renoveringen hos mormor. Kommer blir riktigt tjusigt.
Nu ska jag fördriva tiden framför Tv:n tills min älskling kommer hem

Nytt försök!

Kanske ska göra ett nytt försök att börja blogga igen. Barnen har varit hemma de här två dagarna från dagis. William har haft taskig mage men nu är den återställd så imorgon blir det dagis.
Nu börjar det närma sig jul och planerna är i full gång. Tanken var först att vi skulle fira ute på Värmdö men eftersom Fredrik måste jobba så kommer hela släkten hem till oss. Mysigt att fira Jul hemma hos oss, blir värre dagen efter när allt ska städas.
Frågade Amelia idag vad hon ville ha i julklapp och fick en hel lista av henne så det är bara att sätta igång att handla åt barnen nu. På söndag fyller vår lillkille 2 år. Kalaset får vänta eftersom Fredrik jobbar då men det blir myskväll med familjen sen och lite presentöppning för honom. Kalaset kommer helgen efter.
Vi har köpt en bil också som hela familjen trivs bra med. Den är så fin vår silverpärla.

Måste berätta om min jobbarkompis som sjukanmäl sig i söndags, Haha, vilket skämt. Hon sa att jag kommer vara sjuk måndag till onsdag men på torsdag och fredag kommer jag.

Nu ska jag mysa med familjen.

RSS 2.0