Julen!

Haft en mysig Jul med nära och kära. Släkten firade jul hemma hos oss för första gången:) Det blev massa mat och en hel del julpapper som slängdes. 10 säckar papper bar jag ut på kvällen:) Annars så har både jag och Fredrik jobbat juldagarna. På nyår är vi lediga iaf men jobbar ihelgen så mammsen får ställa upp och vara barnvakt igen.

Nu börjar det dra ihop sig till flytt också! Flytthjälp kan anmäla sig här:)



Det började lungt på  morgonen med barnens julklappar men sen...



kom det 6 barn till och då såg vi inte golvet längre:)




1 år!

Har haft mitt körkort i 1 år idag. Kommer ihåg hur nervös jag var hela den här veckan med både teoriprov och uppkörningen men det gick ju bara fint hela vägen.

Igår var Amelia så ledsen när vi åkte och hämtade henne på dagis. Hon ville bara följa med mormor hem så då fick hon sova där. Vi gick en sväng med hundarna och barnen fick åka pulka vilket var väldigt uppskattat av mina små.
På kvällen tog vi en liten promenad med pulkan till affären och runt. William bara gick och myste, kul för barnen med snö.
Imorgon blir det julklappshandling, min enda lediga dag innan julafton sen kör vi igång igen och jobbar både juldagen och annandagen.
Ne, nu blir det jobbet!


Hejpa!


Nyklippta!

Har varit ner på stan och klippt barnen idag. Var på drop-in på klippstugan och precis när vi tog vår nummerlapp blev det vår tur. Barnen blev så tjusiga:) Vi har även hunnit med en sväng till Ikea idag och handlat tallrikar och glas till Julafton. Vi blir ju en del då här hemma:)
Äntligen har det kommit snö också. Amelias dagisfröken sa att de flesta barnen brukar gnälla när de är ute och det regnar eller är kallt men Amelia är en tjej som alltid har humöret uppe och är glad i vilket väder det än är:)
Ihelgen ska jag hinna med och handla julklappar och på söndag blir det jobba:) Tack Svägis för du är barnvakt.
Fredrik jobbar natt hela helgen så honom hinner jag väl inte se så mycket av:(

Lucia!

Ifredags var det Lucia på dagis. Barnen var jättesöta:) Amelia hade fick syn på gammelmormor och mormor precis innan och gissa om hon vart lycklig:) Världens bästa mormor och gammelmormor.
Amelia fick beröm av dagisfröken efteråt för att hon var så duktigt. Hon är alltid duktig min lilltjej.

Vi försökte ta ett julkort på barnen tillsammans men det gick väl sådär, här sjunger William tipp tapp iaf.



Natten mellan torsdag och fredag vaknade min mammas kusin av att hans hus brann. Senare på dagen visade det sig att någon tänt på. Vilken jävla tur att han hann ut. De hade tänt på vid hans fönster och ytterdörren men vid dörren hade den slocknat halvvägs upp.

Annars har det inte hänt mycket ihelgen. Jag har jobbat både igår och idag. Vi har även varit på julbord idag, det var väldigt mysigt där:)
Vi var bjudna på fest igår men mammsen kunde tyvärr inte ta barnen men hon lovade oss en annan helg. Så snart ska vi planera in mysmiddag och sovmorgon! Tack för det bästaste mamma, behöver verkligen en sovmorgon efter alla jobbardagar. Har bara varit ledig en dag på 26 dagar*pust*

Mysdag!

Haft mysdag med älsklingen idag:) Skönt att vi båda var lediga för en gång skull.

Förslag?

Jag och Fredrik har varit tillsammans i 8 år i februari så nu har vi tänkt att göra något mysigt. Någon som har ett bra förslag?


Nu ska det lagas lunch till mig och förhoppningsvis ska jag orka städa innan barnen hämtas.

När katten är borta.....

dansar råttorna på bordet. Det är precis vad jag och barnen gör nu. Fredrik är ju ute med sitt jobb så vi busar och stannar uppe mycket längre än vanligt, annars brukar barnen sova vid 18.30 men nu satsar vi på att vara vaken till kl 20:)


Trots allt....

så överlevde jag dagen med 3 h sömn inatt:) Kunde inte somna igår och kände mig alldeles för negativ till allt men nu är det bättre. Fortfarande besviken men vi kommer aldrig komma fram till något bra.

Idag gick jag och Fredrik en sväng på stan. Han handlade nya kläder till sin utgång och jag utfoskade Igor. Efter det blev det julklappshandling till barnen. Hittade massa bra saker som fyller vår klädkammare nu. Har bara mina kusinbarn och lillebror att handla till nu. Barnen ska väl ha några till annars så är vi klara:) Det är så många barn i släkten nu så alla vuxna har kommit överrens om att det bara blir till barnen i år och det duger fint för mig.

Nu ska jag hjälpa Fredrik att stryka skjortan, hur det nu ska gå? Vi är lika dåliga på det båda två. Sen blir det mys med barnen innan läggdags

Imorgon blir det en lång dag....

kl är 01 och jag ska upp om 4 timmar. Just nu känns det som att jag inte kommer att få någon sömn alls. Jag är alldeles för upprörd för det. Känner mig sviken på alla sätt. Jag är jättesvårt att lita på andra människor och speciellt på en person. Jag suklle så gärna vilja lita på den här till 100 % men när jag väl byggt upp det här förtroendet så rivs det lika snabbt igen. Nu kanske det ses som är liten skit sak men är jättestort för mig.
Nog om det. Kan inte göra något åt det nu iaf. Det visar sig hur det kommer att lösa sig mig mig och den här personen.

Jag och F har tittat på några avsnitt 24 ikväll. Tycker det börjar bli lite segt. De första avsnitten var jättebra men det tapar rätt så mycket nu. Ska man vänta en hel säsong för att en dag ska vara över? Känns lite väl långt:) Hoppas på att den rycker upp sig igen.

Imogon var det tänkt att vi skulle handla julklappar men får se hur det blir med den saken. Kommer väl somna gott när jag kommer hem från jobbet. Fredrik ska ju ut på kvällen så jag och barnen blir själva:( Snart ska jag ta mig en ledig kväll. Vinkväll med Jenny låter som en bra idé:)

Dagen!

Efter jobbet åkte jag och Jenny ut på Hälla och gick runt där en sväng. Det var alldeles för länge sedan.
Amelia fick två nya tröjor och två skit snygga byxor. Hittade inget till William men han glädjer sig över sin present som han fick från Sammis:) Just nu står båda barnen och leker med sakerna, en riktig höjdarpresent.
Imorgon blir det nog städning? Fredrik ska ut så jag får hoppas på att det inte dyker upp en allt för full man här hemma senare. Inte för att han brukar dricka så mycket.


RSS 2.0