Nu var det klippt!

Idag var jag till frisören och klippte av lite hår. Nice:)
Imorgon blir det kryssning med älsklingen till Helsingfors:)
Ingen blogglust

Mindre meck åt folket!

Det är sportsons slogan. Det roliga är att jag köpte min cykel och cykelkärra där. Bad dom sätta fast den på en gång och efter det har min cykel varit helt paj. Har varit tillbaka med den flera gånger utan att det har blivit bra. Idag bestämde jag och Fredrik oss för att fixa det själva. Skruvade i 5 minuter tillsammans och nu fungerar den hur bra som helst, eller växlarna behöver spännas lite men annars:)
Vi skulle ut och prova cykla med kärran bakom F så vi bestämde oss för vallby museum men valde att cykla vidare till Skallberget och sen blev det Gryta. Efter gryta blev det Roklunda ner mot Rönnby och sen över Vallby och hem igen. Vilken cykeltur. På kvällen så ville vi cykla mer så det blev en sväng till Willys och storhandlade. Cyklade igenom några regnskurar men barnen var skyddade iaf.
Jag har inte använt min bil på hela dagen, skäms lite över det här men det är första dagen sen i februari.


Bjuder på lite bilder från idag


Barnen blev lite trötta





.
Vattenlek efter turen!



Ut med det gamla och in med det nya!

Nu ska de gamla POP kläderna ut. Svägis hjälpte mig sätta ut kläderna på blocket igår eftersom barnen pajade vår telefon. Efter en timma hade det rullat in några mejl. Nu är allt på väg härifrån. Har provat vinterjacka till A också, den är gjord för henne. Hade ju lovat mig själv att inte köpa vinterjackan nu när dom har höjt den till 995:- men kan ju inte hålla mig ifrån den butiken.
Igår tog vi oss till media markt och köpte oss en nya bärbar telefon men den ska ju ligga och ladda 24 h innan användning så jag får gott hålla mig ifrån att ringa ett tag till:)

Fredag!

Ledig från jobbet idag eftersom jag skulle ta inskolningen med svägis. Gick bra. Åkte sen en sväng till mormor och morfar sen blev det stan. Amelia fick en ny windstopper och mössa från pop.
Har massa pop vinterkläder och två windstopper som ska säljas för billiga pengar så jag kanske ska be F ha en bloppis på sin blogg?
Någon som har barn i strl 80-86? Vinterkläder finns här i så fall:-D



Vi hade iaf tur med vädret

Yes, den filmen ska jag och svägis se snart.
Mammsen har äntligen kommit hem från sin semester också. Handlat massa fina kläder nere vid Ullared.
Idag har jag handlat en ny och fin vardagsrumslampa. Har även hittat en fin lampa att ha över bordet som min kusin ska åka och köpa till mig i Upplands Väsby:-) Kommer bli kanon fint med nya köksbordet som jag ska övertala F att vi ska köpa.
Igår köpte vi en ny bilbarnstol till Amelia så nu ska vi försöka sälja den gamla. Ingen som behöver en kanon bra bilstol för barn mellan 6 mån-6 år?
F jobbar kväll så det blir till att hålla sig vaken tills han kommer hem.

Kommer snart!

Amelia och William leker att de ska åka till dagis och äta bullar men sina bilar. Kommer snart skriker dem och rusar fram och tillbaka för att ge mig deras blöta pussar:-) Super mysigt med andra ord här hemma.
Imorse åkte jag och barnen till Hallsta för att hälsa på gammelmormor och gammelmorfar. Där blev det massa fika och god mat. Efter det blev det bad här hemma i poolen. Jag och F hann med att vika lite tvätt också.

Idag är kryssningen betald så nu är det bara att vänta in dagen. Har blandade känslor över att vara barnledig så länge men det ska nog gå bra. Det blir andra gången på 3,5 år som vi är hel barnlediga en natt och nu blir det en hel helg.

Gladare shopping!

Idag har jag och mormor shoppat och lunchat god mat. Helt underbart har det varit.

Lite kläder från HM till barnen:


Byxor till Amelia



Tröjor till tjejen


Två t-shirtar, strumpor, trosor, pyjamas och två fina strumpbyxor.


Byxor till lillkillen


Tröjor till Will

W fick en fin mösa också men den har han lekt bort. Ligger nog bland alla leksaker i amelias rum:-D

Snart slutar älskling. Skönt att få träffa honom ett tag iaf. Han hade gått till jobbet när jag kom hem idag efter mina äventyr så vi hann inte umgås något men får ta igen det nu.
Imorgon ska han upp och jobba igen och jag ska packa in barnen för en tripp till Stockholm. 4 och 2 års kalas ska det bli imorgon. Grillning och min kusins underbara bakverk, kommer att bli en kanon dag.

Grillen i grillen!

Idag efter jobbet så skulle jag och grannen ta barnen ut i lekparken. Men på väg till barnens dagis ändrade vi oss så det blev hem och bada i poolen ist. Var så himla varmt idag s det var den bästa aktiviteten för barnen. Sen blev det korvgrillning och eftersom vår gasol är slut så satte vi i en engångsgrill i den stora grillen och grillade. Ska fösöka fylle på den i veckan.
Barnen hade det så himla roligt idag men trötta var dem så det hann med och bråka lite också,
Fredrik har även lyckats byta bort sitt arbetspass den fredagen vi ska iväg på kryssning så det blir ingen stress:-) Det kommer bli så himla härligt. Går runt med en bra känsla med ibland kommer ångestkänslor fram. Hur ska mina barn klara sig utan mig? Jo, dem kommer klara sig galant. Men hur kommer jag klara mig utan dem?
Inte kunna krama om A och få ett: Mamma jag älskar dig innan hon somnar. Det är kärlek! Eller W som kryper upp i famnen och vill gosa. Ne, jag överlever nog helgen men oj vad jag kommer att sakna barnen.

Nymålat!

Härligt med lukten från våra nymålade fönster. Imorgon kommer målargubben och lägger på lager nr 2 en är det klart, Nej, just det. Målarna upptäckte att vårt köksfönster var ruttet så nästa tisdag får vi ett nytt.
Jag och A hämtade iaf upp mormor och åkte och hälsade på morfar på sjukhuset. Han har hämtat sig efter hjärtinfarkten nu men kan inte riktigt gå så han kommer på ett kortidsboende tills det är löst. Då kommer han hem igen. Min starka älskade morfar!
F och min lilla W har gjort ett kanonjobb med tvätten här hemma idag. Tvättat allt vi har nästan.
Imorgon blir det leksaksaffären. Ska handla presenter till födelsedagsbarnen i Stockholm. Kalas på lördag!
Måste hinna med att leka massvis med grannarna också!!!

pissdagis!

Kände för att ha en mogen rubrik idag. Jag blir så ledsen varje gång jag behöver lämna mina barn där. Efter alla fajter som vi har tagit med dagiset hoppades jag på att det var över. Imorse när vi skulle lämna barnen så gick jag in för att hänga upp A.s kläder och upptäcker att personalen har tagit bort hennes hylla. F frågar varför och får till svar återigen att A hade slutat där så nu ska dem ha in nya barn där. Men hallå!, Amelia slutar nästa måndag så då borde väl hon få ha kvar sin plats. Fredrik frågade då personalen om dem gick på semetster i 4 veckor skulle deras chef då tro att dem sagt upp sig? Det är precis så de har tolkat A.s situation. F var f-ledig med barnen i två månader och efter det så har personalen och enhetschefen bara utgått ifrån att A har slutat där. Personalen på A.s avd är en hör inkompetenta kärringar. Den ena är värre än den andra.
Nästa tisdag börjar barnen på Vildmarken. Det blir en bit att åka varje morgonen men det är värt att slippa magont varje gång vi ska ta barnen till dagis.

Vi hann med massa utelek idag också med barnens bästis. Så skönt att jag har J här så dagarna går fort och barnen har någon att busa med:-)

Söderköping!

Blev ingen glass där för vädret tillät inte det. Vi packade in oss och lillebror i bilen för lite äventyrsbad i Norrköping. Hade det jättemysigt där, synd bara att själva äventyrsdelen stängde kl 17. Efter badet blev det en donken och besök till leksaksaffären för att köpe en nåldyna så lillebror kan sätta fast sina märken där som han tagit under sommaren på simskolan.
Igår jobbade F förmiddag och natt så det var jag och barnen hela dagen bara. Nu är han vaken och ska snat iväg til jobbet igen:(

RSS 2.0