Pippi!

Pippi är helt klart favoriten här hemma. Så fort vi frågar vad barnen vill se så är det Pippi. Varför envisas vi då med att köpa andra filmer?
Det var tänkt att jag skulle jobba ihelgen men så blev det inte. Hoppas på att vi är tillbaka till dagis och jobb på måndag.
William har två koppor som inte torkat riktigt än men annars har det varit smärtfritt för barnen. Glad över att lillkillen slapp den höga febern han annars kan få. Nu har vi det gjort med kopporna och det är skönt.
Tydligen så orsakas vattkoppor av ett virus som stannar kvar i kroppen resten av livet och ibland kan det bli aktivt igen och orsaka bältros. Jag trodde av någon anledning att man bara fick bältros om man inte haft vattkoppor.
Eftersom vi är hemma alla så är det mysdag här idag. Jag och sambon har hittat tillbaka till Super Mario igen. Vi ska mysa till Melodifestivalen ikväll också och hoppas på att bidragen är bättre den här gången än sist.

En konstig lampa började lysa på instrumentbrädan i bilen så jag kollade upp det i instruktionsboken och det var tydligen bromsarna som nått sin förslitningsgräns och man skulle uppsöka en verkstad på en gång. Vågade inte köra med den så den har stått i garaget några dagar tills idag då H tittade på den och såg att det bara var en kontakt som åkt ut som inte störde bromsfunktionen med instrumenbrädans varningsmärken. Så alla pengar vi trodde att vi skulle behöva lägga ut på lagning lägger vi nu på något annat roligt istället:)
Nu är det tillbaka till soffan igen innan jag svimmar. Huvudvärken sitter i också:(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0